Akter

Grant: Ne odlazim iz Partizana!

| petak, 20.04.2012. | 15:32

Trener FK Partizan Avram Grant odbacuje mogućnost da ovog leta ode iz Humske, čak i ako dobije neku odličnu ponudu

"Ovde sam došao da uradim zacrtani posao, dok to ne završim neću da razmišljam o nečemu drugom. Uživam u Partizanu, ovo je pravi izazov za mene i nema ponude koja bi me poremetila u onome što želim", rekao je Grant na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Izraelac je priznao da još ne razmišlja o letnjim izazovima i kvalifikacijama za Ligu šampiona. "Želim da prvo odbranimo titulu, a tek nakon toga razmišljaćemo o prelaznom roku i onome što nas čeka na leto. Pogotovo, ako se uzme u obzir pravilo od tri dozvoljena stranca od sledeće sezone".

On je ponovio da mu je glavni cilj da sa crno-belima napravi iskorak u Evropi. "To je interes celog kluba, ja sam kao trener najodgovorniji za ovaj zadatak i učiniću sve da uspemo. Redovno razgovaram sa ljudima iz Uprave oko toga kako ostvariti cilj", istakao je Grant.

On je dodao da će do kraja prvenstva sve češće davati šansu mladim igračima, zato što su oni zaslužili šansu. Grant je istakao da je otežavajuća okolnost za pojačanja loša finansijska situacija u srpskom fudbalu. "Mi moramo da testiramo igrače koji se uklapaju u naš budžet. Čak i igrači u trećoj engleskoj ligi zarađuju više nego ovde, pa zbog toga ne možemo da tražimo pojačanja u najjačim evropskim takmičenjima. Razgovarao sam ja i sa Drogbom, koji mi je rekao da sam mu veoma drag, ali da ne možze da dođe na probu u Partizan".

Kada je u pitanju sutrašnji prvenstveni meč na gostovanju protiv Smedereva, Grant je bio kratak: "Bio bih zadovoljan pobedom bilo kojim rezultatom", poručio je Izraelac..

Utakmica 25. kola Superlige Srbije između Smedereva i Partizana igra se sutra od 16 sati.

Pošaljite komentar

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Vaše ime*:

Vaš e-mail*:

Vaš komentar*:

Novi komentari

Preporučeni komentari

Nepreporučeni komentari

Akter on Facebook

Dr Goran Nikolić

Srpska ekonomija i Evropska unija

Prestanak evrointegracija bio bi težak udarac za domaću privredu

Zorana Mihajlovic

Ja verujem u Beograd

Verujem da dolazi vreme njegovog vaskrsnuća i razvoja

Dragan Đilas

Beograd može i mora još bolje

Uveren sam da građani to prepoznaju i da ćemo biti u prilici da nastavimo