Akter

Zvezda počela pripreme za prolećnu sezonu

Tanjug | sreda, 09.01.2013. | 11:37

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da nadoknade 6 bodova zaostatka za vodećim Partizanom

U odnosu na kraj prvog dela sezone crveno-beli imaju novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom Draganom DŽajićem i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem, koji su zajedno sa potpredsednikom Nebojšom Čovićem prisustvovali prozivci.

Trener Aleksandar Janković na raspolaganju ima 35 igrača, bez novajlija, pošto Crvena zvezda trenutno nema finansijskih mogućnosti za pojačanja.

Na spisku igrača nalaze se:

Golmani: Bajković, Kirovski, Vesić, Dmitrović.
Igrači: Pantić, Nenadić, Spajić, Krneta, Maksimović, Mikić, Jovanović, Mladenović, Simić, Reljić, Mijović, Stojković, Luković, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Milijaš, Kadu, Milivojević, Mirić, Savićević, Vešović, Đuričković, Čikić, Mihajlović, Babalj, Kasalica, Milunović, Asamoa, Mudrinski, Ožegović.

Na prvom treningu nije bilo Kadua, koji kasni sa dolaskom iz Brazila, kao ni dvojice mladih reprezentativaca Kirovskog i Mudrinskog, koji su na saslušanju u Kruševcu povodom prekida utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Pošaljite komentar

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Vaše ime*:

Vaš e-mail*:

Vaš komentar*:

Novi komentari

Preporučeni komentari

Nepreporučeni komentari

Akter on Facebook

Dr Goran Nikolić

Srpska ekonomija i Evropska unija

Prestanak evrointegracija bio bi težak udarac za domaću privredu

Zorana Mihajlovic

Ja verujem u Beograd

Verujem da dolazi vreme njegovog vaskrsnuća i razvoja

Dragan Đilas

Beograd može i mora još bolje

Uveren sam da građani to prepoznaju i da ćemo biti u prilici da nastavimo