Akter

Uhapšen maloletni begunac

Beta | petak, 23.11.2012. | 16:39

Policajci u Smederevskoj Palanci po drugi put ovog meseca uhapsili su 17-godišnjeg maloletnika, begunca iz niškog Zavoda za vaspitavanje mladih

Ovog puta policija je imala više uspeha i sreće jer je uhapsila i Dritana M. (35) koji je krao sa maloletnikom početkom novembra kada su provalili u kuću 58-godišnje žene, u Smederevskoj Palanci, pretili joj pištoljem, udarali je gumenom palicom i pesnicama, ukrali 700 evra, zlatan lanac i minđuše, pa pobegli.

Razbojnici su tada ubrzo identifikovani i posle 15 minuta, uhapšen je maloletnik, koji je pre mesec i po dana pobegao iz Zavoda za vaspitavanje mladih u Nišu, dok je Dritan M, koji se sa vikenda nije vratio na izdržavanje kazne u smederevski Okružni zatvor, uspeo da umakne.

Policija je, posle hapšenja i saslušanja maloletnika tada vratila u Zavod za vaspitavanje mladih u Nišu, ali se ni ovog puta nije dugo zadržao.

Danas je opet uhapšen u Smederevskoj Palanci pod sumnjom da je počinio razbojništvo i više teških krađa. Policija je maloletnika predala istražnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Smederevu.

Pošaljite komentar

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Vaše ime*:

Vaš e-mail*:

Vaš komentar*:

Novi komentari

Preporučeni komentari

Nepreporučeni komentari

Akter on Facebook

Dr Goran Nikolić

Srpska ekonomija i Evropska unija

Prestanak evrointegracija bio bi težak udarac za domaću privredu

Zorana Mihajlovic

Ja verujem u Beograd

Verujem da dolazi vreme njegovog vaskrsnuća i razvoja

Dragan Đilas

Beograd može i mora još bolje

Uveren sam da građani to prepoznaju i da ćemo biti u prilici da nastavimo